Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu
Mimarsinan Demokrasi Mahallesi Evim Küme Evler No 7 Melikgazi / KAYSERİ
03522481988

VİZYON

Sunduğu öğrenme ortamları ile çocukların kendilerini gerçekleştirmesini sağlayan sürekli gelişen, yenilikçi, farklılıkları ile tanınan örnek ve lider bir anaokulu olmaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitimi’nin ve Okul öncesi eğitimin amaçları doğrultusunda, geleceğin mimarları olacak çocuklarımızı uygun eğitim ortamlarında sevgi ve şefkat ile destekleyerek, millî ve manevî değerlere bağlı, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde özgüveni gelişmiş, ben de varım! Diyebilen bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamaktır.

Öğretim Şekli :ikili

ikili

kaloriferli

KAYSERİ- MELİKGAZİ şehirmerkezine 20 km